20 januari pastamaaltijd in Mammoni - Reisverslag uit De Bilt, Nederland van Koersen - WaarBenJij.nu 20 januari pastamaaltijd in Mammoni - Reisverslag uit De Bilt, Nederland van Koersen - WaarBenJij.nu

20 januari pastamaaltijd in Mammoni

Door: koersen

Blijf op de hoogte en volg Koersen

16 Januari 2011 | Nederland, De Bilt

Je hebt de mail gehad over de pastamaaltijd, en nu kom je even kijken hoe de koerssite er uit ziet. Welkom!

Wil je reageren, dat kan onder dit bericht.

Wil je zien wie er al enthousiast is over welke koersen, kijk dan linksonder bij de 'recente reisverslagen'.

Wil je zelf een bericht plaatsen, log dan in met de gegevens uit de mail en klik dan op 'reisverslag plaatsen'.

Heb je vragen over deze groep, laat maar horen.

• 16 Januari 2011 - 13:53

Jeanine:

Heb er zin om samen te plannen!

By the way, ik neem Limburgs Mooiste wel op me om te regelen.

ciao
    Jeanine

• 17 Januari 2011 - 09:39

Martin:

Limburgs Mooiste ga ik ook met collega's heen, ik doe de 135. Er zijn veel verschillende afstanden, Richard doet de 160.

• 17 Januari 2011 - 18:32

ik doe de 100.

Wat slapen betreft kunnen we aansluiten bij Van Zoelen (aannemersbedrijf van Steef). Zij hebben meerdere huisjes gehuurd in een bungalowpark. Wij kunnen daar voor degene die het willen met circa 6 personen in een huisje slapen. Iemand interesse?

• 19 Januari 2011 - 17:36

Wouter:

Hè allemaal
    Met een tweede op komst zal het voor mij moeilijk worden tijd te vinden voor het fietsen dit jaar...!
    Ook de pasta maaltijd moet ik aan mij voorbij laten gaan
    Succes dit jaar en ik blijf de resultaten volgen!!
    Groetjes
    Wouter

• 20 Januari 2011 - 15:46

Theo:

Ga vanavond mn seizoen uitstippelen. Bestaat de 135 lus wel bij Limburgs Mooiste? Zie hem niet op de website. Of is die alleen voor mietjes!! Als ik meedoe dan de 160 natuurlijk...

• 20 Januari 2011 - 15:52

Richard:

Verrek, ik zie hem ook niet staan bij Limburgs Mooiste. Nou, we kijken er zo wel naar. Ik zie je zo!

• 21 Januari 2011 - 08:55

Theo:

Cyrille en ik hebben ons ingeschreven voor Limburgs Mooist (160km)!

• 21 Januari 2011 - 09:31

Jeanine:

in het huisje is volgens mij nog ruimte. Ik heb jullie in ieder geval aangemeld bij Steef!

• 27 Januari 2011 - 16:29

Richard:

Malle boel: ik ga zo gewoon nog een keer naar de Mammoni. Maar dan met Martin (zie foto hiernaast), om te kijken wat zijn plannen zijn!

• 28 Januari 2011 - 19:45

Erik:

Beste mensen, ik wil even opbiechten dat ik, ondanks het feit dat het orgineel vast beter was en ik aan 1 roze shirtje op zich wel voldoende heb, mij zojuist heb opgegeven voor de Classico Giro Utrecht 2011. Aantal collega's doet ook mee. Jullie ook?
    Groeten, Erik